Hemhjälp oh Husrenovering Stockholm grundades 2011.

Inom byggnadsbranschen kan vi hjälpa med köks- och badrumsrenovering, målning, tapetsering, spackling, golvläggning samt om- och tillbyggnad av altan, terrass.

Hemhjälp oh Husrenovering Stockholms uppgifter innefattar bland annat bostäder inkluderat lägenheter, hus men även interiörer avseddas för butiker, kontor, lager eller viloplatser. Tack vare vår tillförlitlighet och utförande av tjänster av hög kvalitet har vi förvävat förtroende hos våra kunder vilket har gjort det möjligt för företaget att växa snabbt i branschen och etablera kontakt med många samarbetspartners.

Företag som vi samarbetar med har en stor erfarenhet styrkt med certifikat innefattande bl. a. godkända behörighetsbevis avseende  våtrum och renoveringar utfärdade  från Byggkeramikrådet, flera grader av behörighet inom elektrikerskrået och certifiering i hydraulik, flera grader av behörighet inom elektrikerskrået och certifiering i hydraulik.

Alla uppdrag i vårt företag behandlas individuellt och det är för  oss av största vikt att etablera bästa möjliga kontakt med enskilde kund.

Vi utför ordern av såväl enskilda individer som företag och andra institutioner.

För att möta kundernas växande förväntningar  har vi utökat vårt sortiment transporttjänster samt omfattande hjälp med flyttning samt städning.
Hemhjälp oh Husrenovering Stockholm

    Innehar F-skatt

Kommentera